Nova šansa za gledanje hitova na Festivalu dečjeg filma

Oni koji su propustili da pogledaju neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, imaju šansu za to i to po povoljnijim cenama u okviru „Sinepleks Porodičnih dana“ od 28. januara do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća čak 31 naslov.

Samo u bioskopima „Sinepleks“ u „Ušću“, „Delta sitiju“ i „Big fešn“, mališani će imati priliku da reprizno pogledaju Grinča, da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije Hotel Transilvanija i brojnim drugim filmovima i to po specijalnoj ceni karte od 250 dinara za sve dva-de projekcije i 370 dinara za tri-de filmove.

Bioskopi „Sinepleks“ Promenada, Niš i Kragujevac Plaza obradovaće posetioce sniženim cenama od 180 dinara za dva-de i 280 dinara za tri-de projekcije.

Tokom manifestacije, pored odličnog filmskog programa, svakog dana posetioci će uživati u različitim aktivacijama u svim „Sinepleks“ bioskopima u Srbiji.

Najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Pored Grinča i Drakule, najmlađi filmofili moći će da pogledaju junake fantastičnih filmova, koji se vraćaju na veliko platno: Koko, Pčelica Maja, Neviđeni 2, Zec Petar, Ferdinand, Tajne avanture mačaka, Čarobni princ...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво