Salma Hajek i Alek Boldvin u filmu „Promil do (k)raja“

Premijera urnebesne komedije „Promil do(k)raja“ biće održana u bioskopu „Sinepleks“ u tržnom centru „Ušće“, 6. februara u 20 časova. Alek Boldvin i Selma Hajek ponovo glume zajedno na obostrano zadovoljstvo, prvi put posle serije „Televizijska posla“.

Reditelj Frenk Volf je okupio odličnu ekipu komičara, pa će publika u ostalim ulogama gledati Džima Gafigana, Džoa Manganijela, inače supruga Sofije Vergare, Bena Plata, Asifa Mandivija i Trita Vilijamsa.

Salma Hajek i Alek Boldvin glume još uvek zaljubljeni imućni bračni par Frenka i Nensi koji prate ćerku jedinicu na prestižni koledž, a zatim saznaju da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo.

Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke. I kroz niz komičnih situacija upadaju iz jedne greške u drugu uz salve smeha.

Alek Boldvin je uživao u snimanju sa Salmom: „Frenk će nekima na prvi pogled izgledati kao nemoralan čovek, a u stvari je čovek veran svojoj porodici, koji u je u očaju spreman na sve da im obezbedi život na koji su navikli. Ovo je ljubavna priča između Frenka i Nensi, odnosno mog i Salminog lika. Kada se ovaj bračni par suoči sa finansijskim poteškoćama, učiniće sve da bi svojoj ćerki platili školovanje. Scenario je veoma zabavan, ne bih odavao detalje, ali njihov pokušaj da se izvuku odvešće ih na ludo putovanje“.

Karte za premijeru su u prodaji, a film Promil do (k)raja (Drunk Parents) će se naći na bioskopskom repertoaru širom zemlje od 7. februara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи