Sin Džejmsa Gandolfinija glumi mladog Tonija Soprana

Majkl Gandolfini prihvatio se uloge mladog Tonija Soprana u filmu koji će obrađivati događaje koji su prethodili onima u kultnoj seriji „Porodica Soprano“.

Gandolfinijev sin rekao je da je oduševljen što je odabran da glumi mladog Tonija Soprana u ostvarenju The Many Saints of Newark, koje se trenutno snima.

„Istinska je čast nastaviti očevo nasleđe“, istakao je Majkl Gandolfini.

Njegov otac, koji je preminuo 2013. u 52 godini, igrao je mafijaškog bosa Tonija šest sezona u krimi-sagi u Nju Džerziju, od 1999. do 2007. godine.

Vera Farmiga, Alesandro Nivola i Džon Berntal će takođe glumiti u filmu, čija će radnja biti smeštena u vreme rasnih nemira u Njuarku tokom šezdesetih godina.

Alan Tejlor, koji je režirao devet epizoda Porodice Soprano, biće iza kamere tokom snimanja filma.

Idejni tvorac Sopranovih, Dejvid Čejs, napisao je scenario zajedno sa Lorensom Konerom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво