„Boemska rapsodija“ najuspešnija muzička biografija na velikom platnu

Film o bendu „Kvin“ zaradio je čak 600 miliona dolara na globalnom nivou i time nadmašio "Straight Outta Compton", koji je do pojavljivanja „Boemske rapsodije“ bio ostvarenje sa najvećom zaradom kada su u pitanju filmovi o muzičkim legendama.

Boemska rapsodija je najpopularniji film o muzici svih vremena, navodi Dedlajn. Do sada ukupna zarada iznosi 608,7 miliona dolara. Poređenja radi, Straight Outta Compton je zaradio tek trećinu ove cifre – 202 miliona dolara, prenosi Bilbord.

Boemska rapsodija je oborila rekorde u zaradi na tlu Amerike, ali i ostatku sveta za samo dva meseca prikazivanja.

U Severnoj Americi ukupna zarada iznosi 175,7 miliona dolara, a u ostatku sveta 433 miliona, dok je ranija konkurencija, film o rep sastavu N.W.A. na svetskom nivou zaradio mnogo manje, tek 40 miliona dolara.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи