Romantična komedija „Džulijet“ uskoro u bioskopima

Ekranizacija romana Nika Hornbija, šarmantna romantična komedija „Džulijet“, sa Itanom Hokom i Rouz Bern u glavnim ulogama, pred domaću publiku stiže 10. januara.

Priča prati jednostavnu devojku Eni zaglavljenu u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut nekadašnjom rok zvezdom Takerom Krouom.

Usidrena u malom uspavanom gradu u Britaniji, Eni pokušava da se izbori sa dosadnim dečkom, monotonim poslom i komplikovanom sestrom.

Bez obzira na sve to, ona ne odustaje od svojih snova i vremenom shvata da ako želi da nešto promeni, moraće da preuzme stvar u svoje ruke.

Kada Dankanov idol Taker Krou posle 25 godina objavi akustični demo, životi sve troje se drastično menjaju.

Film Džulijet rađen je po romanu Juliet, Naked Nika Hornbija i predstavlja komičnu priču o drugim šansama. Glumačku ekipu čine Itan Hok, Rouz Bern i Kris O'Daud, a reditelj filma je Džesi Perec.

Romantična komedija Džulijet stiže u bioskope 10. januara 2019. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво