Ekipa filma „Južni vetar“ u borbi protiv piraterije

Za mesec dana film „Južni vetar“ Miloša Avramovića videlo je više od 600.000 ljudi u Srbiji i zemljama regiona, Evrope, kao i u Americi i Kanadi, ali je film protekle nedelje nelegalno distribuiran što su danas osudile producentske kuće „Režim“, „Art vista“ i „Arhangel studios“. Takođe, sutra svi koji žele mogu pogledati film za 150 dinara.

Južni vetar je nakon mnogo godina vratio publiku u bioskope i upravo je ovo činjenica na koju smo najviše ponosni. Negovanje kulture gledanja filmova u bioskopskim dvoranama, u kojima se jedino može doživeti sva lepota i talenat svih onih koji film stvaraju, jedna je od primarnih vrednosti za koje se zalaže cela ekipa koja stoji iza Južnog vetra, ističe se u saopštenju.

Zbog toga su producentske kuće, koje stoje iza ovog ostvarenja, najoštrije osudile sve one koji su na bilo koji način učestvovali u ilegalnoj distribuciji Južnog vetra, kao i svakog drugog filma.

„Piraterija, pored toga što je protivzakonito delo, najveći je neprijatelj domaće filmske industrije, svih onih koji filmove stvaraju, ali i onih koji u filmovima uživaju“, ističe se u saopštenju.

Sa željom da učine odlazak u bioskop dostupnijim i da bi „pobedili sve one koji ne cene domaći film“, producenti su pozvali sve da sutra pogledaju Južni vetar u svim bioskopima po ceni karte od 150 dinara.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво