Uključite čula i doživite filmove u četiri dimenzije!

Iz udobne bioskopske fotelje ljubitelji sedme umetnosti u Srbiji moći će da zakorače „u film“ – osete svaki efekat okoline poput kiše, snega, magle, mirisa! Od 15. novembra, domaći filmofili mogu doživeti film kao nikada do sada uz revolucionarnu američku tehnologiju u bioskopima „Sinepleks četiri-de“ u „Delta sitiju“ u Beogradu i „Sinepleks Promenada“ u Novom Sadu.

Укључите чула и доживите филмове у четири димензије! Укључите чула и доживите филмове у четири димензије!

Slika i zvuk više nisu dovoljni. Četiri-de iskustvo je korak napred u doživljaju odlaska u bioskop, koja poziva publiku na pravu filmsku avanturu.

„Sinepleks 4D Delta siti“, zajedno sa „Sinepleks Promenadom“, od 15. novembra, naći će se u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj "MX4D" tehnologiji.

Najsavremenija tehnologija je u savršenom skladu sa događajima na platnu. Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata i njihovom savršenom kombinacijom, koju proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj "MX4D" sali.

Ljubitelji filma uživaće u adrenalinskoj groznici dok sedišta, uz pomoć specijalnih EFX generatora, uzrokuju jače lupanje srca i svojim pokretima dočaravaju jurnjavu automobila.

Miris okeanskog vazduha, vetar, kapi kiše, sneg... učiniće da publika „doživi“ dešavanja na velikom platnu, a nekada će morati da se napregne da u magli prepozna junake filma.

Radovi se bliže kraju, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije za sve goste bioskopa.

Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su, nastavak Fantastičnih zveri, sjajne animacije Grinč, Spajdermen – Novi svet, Ralf razbija internet – Razbijač Ralf 2, neverovatan triler Lovac ubica, porodični bajkoviti film Krcko Oraščić i četiri kraljevstva, naučno-fantastične avanture Smrtonosne mašine i Bamblbi, kao i film koji dolazi iz DC (DC Comics) univerzuma Akvamen.

Američka "MX4D" tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući „Juniverzal“, „Marvel“, „Soni pikčers“, „Paramaunt studios“, „Dizni“ i ˜„Vorner“, što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

Od 15. novembra, i u Srbiji, filmovi će se osećati i gledati čitavim telom, u bioskopima „Sinepleks 4D Delta siti“ i „Sinepleks Promenada“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи