Noć veštica u bioskopu „Sine grand“

Najstrašnija noć u godini je pred nama, a prava poslastica za sve ljubitelje strave i užasa je spremna – 31. oktobra, u 20.20, u bioskopu „Sine grand“ biće prikazan film „Noć veštica“. Hrabre posetioce očekuju pokloni i brojna jeziva iznenađenja.

Ноћ вештица у биоскопу „Сине гранд“ Ноћ вештица у биоскопу „Сине гранд“

Džejmi Li Kertis, u ostvarenju Noć veštica, vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica.

Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Džejsonom Blumom (Beži!, Podeljen, Paranormalna aktivnost).

Čuvena glumica Džejmi Li Kertis je o svojoj ulozi rekla da je Lori Stroud bila pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života.

„Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo par sekundi, a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni... ali niko je ne sluša“, objasnila je Džejmi.

Oni koji žele da saznaju da li će se Lori izboriti sa Majklom Majersom, moći će to da učine 31. oktobra, u 20.20, u bioskopu „Sine grand“.

Hrabre posetioce očekuju i pokloni i brojna jeziva iznenađenja. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи