Maskirajte se najbolje što možete i osvojite mesec dana besplatnog bioskopa!

Doživite pravu magiju filmova strave i užasa na „Sinepleksovoj Noći veštica“ u sredu 31. oktobra, u zlokobnoj atmosferi i sa jezivim naslovima na repertoaru! Majkl Majers predvodi ekipu zastrašujućih likova te večeri u svim bioskopima „Sinepleks“.

Svi posetioci koji budu došli maskirani moći će da učestvuju u foto-aktivaciji, da se slikaju u „jezivom 'Sinepleks' kutku“, podele fotografiju uz haštag #CineplexxHalloween i osvoje karticu koja im pruža mesec dana besplatnog bioskopa!

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije.

Nik Kasl vraća se takođe na veliko platno kao Majkl Majers koga je glumio u prvom filmu franšize.

Izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike i ovog puta je Karpenter.

Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džefom Fredlijem i Denijem Mekbrajdom, sa kojima je ranije sarađivao na komediji Vice Principals, ali ovaj put cilj im nije bio da nasmeju publiku već da je ozbiljno uplaše.

Uz najnoviji film popularne franšize „Noć veštica“ na repertoaru će se naći i filmovi strave i užasa: Park užasa i Opatica iz pakla.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи