Žarko Laušević ekskluzivno iz Njujorka za RTS: Publika će osetiti ljubav koju smo uložili u „Korene“

Povodom predstavljanja nove igrane serije „Koreni“, snimljene prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, izjavu za Radio-televiziju Srbije dao je naš proslavljeni glumac Žarko Laušević, koji u seriji tumači glavnu mušku ulogu – Aćima Katića.

Uputivši iz Njujorka pozdrave za RTS i ekipu Korena, Laušević je istakao da mu je žao što nije u mogućnosti da zajedno sa kolegama obeleži početak emitovanja te dugoočekivane serije.

Otkrio je i da je imao priliku da pogleda svih deset epizoda, kao i da je svestan odgovornosti koju nosi učešće u ekranizaciji jednog od najznačajnijih dela srpske književnosti 20. veka.

Pogledajte šta je još Žarko Laušević rekao u ekskluzivnom razgovoru sa Duškom Vučinić, šeficom službe za pi-ar i korporativni imidž Radio-televizije Srbije.

Podsećamo, serija „Koreni“ emituje se od 21. oktobra, svake nedelje u 20 časova, na RTS 1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи