Pustolovina „Tajne avanture mačaka“ u bioskopima širom Srbije

Nakon fantastične premijere novog animiranog filma „Tajne avanture mačaka“ održane 6. oktobra u „Sinepleksu“ u „Delta sitiju“, bioskopi širom Srbije ugostiće mališane spremne da se upute u novu avanturu omiljenih tajnih agenata među životinjama. Sinhronizovani film o dogodovštinama mačaka na repertoaru je od 11. oktobra.

Neodoljiva porodična pustolovina o omiljenim kućnim ljubimcima Tajne avanture mačaka sinhronizovanu u dva-de i tri-de tehnologiji. Najbrži mališani na premijeri u „Sinepleksu“ u „Delta sitiju“, održanoj 6. oktobra, mogli su da pronađu ljubav svog života i udome macu, učestvuju u kreativnim radionicama, edukuju se o životu i ishrani mačaka, pretvore se u svoje omiljene ljubimce zahvaljujući oslikavanju lica, uživaju u brojnim poklonima partnera premijere, dečijem koktelu... Nakon filma publici se poklonio deo ekipe filma.

U novom kineskom sinhronizovanom crtanom filmu Tajne avanture mačaka Gerija Vanga, u distribuciji kuće "2i film", publika će moći da „doživi“ pustolovinu za celu porodicu i upozna se sa mačjim izletima u nepoznato.

Glavne uloge tumače sjajni Marko Kon (Pufna), Marko Mandić (Ćufta), Tijana Dapčević (Mara), Viktor Savić (Bora) i Dragan Vujić Vujke.

Pufna je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet kojeg se plaši zbog trauma iz prošlosti.

Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom Breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

Ostvarenje Tajne avanture mačaka u bioskopima širom Srbije je od 11. oktobra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво