Sve je spremno za 14. „Kids fest“

Dečiji filmski festival, 14. „Kids fest“, počinje 15. oktobra u Kombank dvorani, a program će se odvijati do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu i u preko 30 gradova širom Srbije. Pred najmlađim i nešto starijim filmofilima biće 16 ostvarenja.

Све је спремно за 14. „Кидс фест“ Све је спремно за 14. „Кидс фест“

Na otvaranju festivala prisutne će pozdraviti ambasadorka festivala, glumica Mirka Vasiljević, nakon čega će mališani uživati uz dečiji hor „Kolibri“ i plesnu grupu „Form 8“ i pogledati film Brzi Brzić.

Pod sloganom Moja filmska zvezda biće prikazano 16 ostvarenja u dve selekcije – Kids i Tin.

U okviru festivala biće reprezirani i Mali veseljak – Brod spasilac i Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona, biće prikazan treći nastavak porodičnih filmova Bela i Sabastijan, najbolji prijatelji i Mali traktor Fergi.

Na programu će biti i Mumini i zimske čarolije, Pat i Mat 2, Cirklin, Koko i divlji nosorog, Kapetan Morten i kraljica paukova, igrani filmovi Moj prijatelj žirafa, Hozentarus, Igračke iz budućnosti i Espen u svetu planinskog kralja, kao i dokumentarac Fantastičan dan na planeti Zemlji.

Svakog dana, od 11 do 14 sati "BrainOBrain" će u Kombank dvorani i bioskopu „Sine grand Kapitol park Rakovica“ organizovati programe koji se zasnivaju na inovativnoj metodologiji, koja podstiče intelektualni razvoj primenom mentalne aritmetike, abakusa i multitaskinga.

Na zatvaranju posetioci mogu da očekuju maskenbal u Kombank dvorani u Beogradu i bioskopu „Vilin grad“ u Nišu, a decu očekuju i pozorišne predstave, plesne, zabavne i sportske animacije, mađioničar, klovn, neke od maskota, kao i izbor za najbolju masku i još mnogo toga.

Radionice, koje će decu zabaviti, ali ih nečemu i naučiti, biće svakodnevno organizovane od 11 časova.

Javni akvarijum i tropikarijum, „Kompjuter lend“, „Deksi Ko“ i Crveni krst će biti prisutni svakog dana, dok će Politika, Sveznalkov rečnik i Fraktal art biti na festivalu radnim danima.

Cena ulaznica za dva-de projekcije se kreće od 180 do 300 dinara, a za tri-de od 300 do 350 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво