Srpski krimi-triler otvara Filmski festival u Tuzli

Projekcijom filma „Južni vetar“ Miloša Avramovića sutra počinje 7. Filmski festival u Tuzli.

Српски крими-трилер отвара Филмски фестивал у Тузли Српски крими-трилер отвара Филмски фестивал у Тузли

Direkciji Filmskog festivala u Tuzli (TFF) pristiglo je ove godine mnogo više filmova nego prethodnih zbog čega će taj festival trajati duže, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

„Ove godine pristiglo je više od 800 filmova i biće organizovane projekcije 120 filmova, od čega je sedam dugometražnih u konkurenciji za nagrade“, rekao je osnivač i idejni tvorac TFF-a Boris Balta, prenosi Fena.

Tokom osam dana filmovi će biti prikazivani u okviru pet selekcija – dugometražni, kratkometražni, dokumentarni, kratki igrani i „kratki filmovi buduće generacije“, a Balta je najavio i svetske premijere.

Avramovićev film će beogradsku premijeru imati 23. oktobra u Centru „Sava“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи