„Jutro će promeniti sve“ – nesnađeni mladi u potrazi za smislom

Ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom od 22. sata na Prvom programu RTS-a premijerno će se prikazivati 40 epizoda nove serije „Jutro će promeniti sve“.

Priča govori o mladim ljudima između dvadeset i trideset godina koji, još uvek nesnađeni, tragaju za smislom i ličnom slobodom. Gledajući seriju roditelji će bolje razumeti decu, a mlađi pametnije rešavati probleme.

„Te priče pričaju ljudi koji su u tim godinama. Dolaze od nas na jedan svež i autentičan način. Mi smo u dodiru sa tim svim problemima svakodnevno i nekako smo uspeli da ih iskreno prenesemo u taj filmski jezik. Kad gledate seriju, nama je bila ideja da to bude u suštini kao jedan dugačak film“, navodi Goran Stanković, autor i reditelj serije.

Naizgled Anđelin život deluje uređeno – fakultet, posao, stabilna ljubavna veza. Sa prvim epizodama počinje da se preispituje.

„Postavlja sama sebi pitanja. Da li je to ona i šta je to što ona želi. Koje su njene emocije, a koje su one što je naučila. Kako bi trebalo da se izražava i da živi. Nekako se pronalazi“, objašnjava glumica Jovana Stoiljković.

U prvu epizodu Auto-pilot uvodi nas Filip.

„On nas uvodi u priču o uspehu i neuspehu. Očekivanjima roditelja i okoline, prijatelja i onoga šta on zapravo želi“, kaže glumac Nikola Rakočević.

Najzanimljiviji detalji sa snimanja serije Jutro će promeniti sve zabeleženi su na fotografijama. Izložba je upriličena u Kulturnom centru Beograda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи