Mirka Vasiljević ambasadorka ovogodišnjeg „Kids festa“

Glumica Mirka Vasiljević, koja se proslavila ulogom u čuvenom filmu „Mi nismo anđeli 2“, biće ambasadorka 14. Dečjeg filmskog festivala „Kids fest“.

Kao i poslednjih 14. godina, Dečji filmski festival će moći da posete mališani iz Beograda, Novog Sada, Niša i još preko 30 gradova Srbije.

„Veoma sam srećna što ću biti deo ovog divnog festivala. Kao majka, dosta vremena provodim sa svojom decom, pa tako imam priliku da zavirim u njihov mali svet. Njihovo detinjstvo mi dozvoljava da se prepustim igranju i maštanju i da se ponovo vratim u bezbrižne dane koji su za nas odrasle luksuz. Baš iz tog razloga će mi ovaj oktobar biti zaista poseban, jer ću moći da se pridružim jednom velikom događaju koji sve nas roditelje raduje skoro koliko i decu“, izjavila je Mirka.

Festival će ove godine predstaviti 16 filmova. Neke od njih ćemo gledati po drugi put na „Kids festu“, a neki će biti prvi put prikazani našoj mlađoj publici.

Ferdinand, bik sa velikim srcem koji je sve samo ne strašan, biće repriziran ove godine na festivalu, i moći da se gleda isključivo kroz tri-de naočare.

Za one koji vole avanturu i prelepe pejzaže, stiže dokumentarni film o našoj čudesnoj planeti – Fantastičan dan na planeti Zemlji.

Najmlađi će moći da se druže sa Cirklinom i princezom Koko, veselim brodićem spasiocem, Patom i Matom koji su uvek tu da reše problem koji su sami napravili, i još mnogo drugih zabavnih likova.

Pored svih zanimljivih i poučnih filmova, i ove godine će, pored projekcija, biti organizovane radionice koje će deca obožavati. Kreativnost i dobar provod su zagarantovani!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво