RTS 1, RTS 2 i RTS Svet, od sada u ha-de tehnologiji na RTS Planeti

Prvi i Drugi program Radio-televizije Srbije, kao i RTS Svet, od sada možete pratiti u ha-de tehnologiji na našoj multimedijalnoj platformi RTS Planeta.

Prvi smo javni medijski servis koji emituje svoja tri kanala na sopstvenoj OTT platformi, u slici visoke rezolucije, koja je pet puta kvalitetnija od dosadašnje.

Od 1. oktobra ovi kanali biće emitovani i preko satelita, a RTS 1, RTS 2 i RTS Svet uskoro dostupni u ha-de tehnologiji (HD) i svim korisnicima digitalne zemaljske televizije u Srbiji.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво