Lov počinje – „Predator: Evolucija“ od danas u bioskopima

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, „Predator: Evolucija“ reditelja Šejna Bleka, biće premijerno prikazan 12. septembra u odabranim bioskopima u Srbiji. Dan kasnije biće na repertoarima bioskopa širom zemlje.

Novi Predator biće premijerno prikazan sutra u bioskopima „Sinepleks“, Kombank dvorana, „Sine star“, „Arena Sinepleks“, „Roda Sinepleks“, „Sine grand Kapitol park“ u Rakovici i „Vilin grad“.

Originalni film Džona Mektirnana iz 1987. godine, sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi, još važi za jedan od najboljih akcionih filmova i svakako zaslužuje kultni status kod ljubitelja naučne fantastike. Da li će Predator: Evolucija uspeti da dostigne taj nivo, ostaje da se vidi.

Vrlo dobro upoznat sa franšizom Predator, s obzirom na to da je glumio u originalnom ostvarenju i imao privilegiju da bude prva žrtva predatora, Šejn Blek je odličan izbor za reditelja novog ostvarenja.

Blek je do sada režirao blokbaster Ajron-men 3 i napisao scenarije za veliki broj filmova, poput prva dva Smrtonosna oružja, Poslednjeg skauta i Poslednjeg akcionog heroja. Šejn Blek je definitivno najbolji izbor za nastavak franšize, jer izvornu priču nadograđuje novim, kreativnim idejama i određenom dozom humora.

Za razliku od originalnog ostvarenja, film Predator: Evolucija ima poprilično mešovitu ekipu, pa se među glavnim junacima mogu videti i ženski člana tima, ali i dete. U glavnim ulogama su Bojd Holbruk (Narkos), Olivija Mun (Iks-men: Apokalipsa), Trevante Rouds (Mesečina), Sterling K. Braun (To smo mi), Kigan-Majkl Kej, Džejkob Tremblej (Čudo), Ivon Strahovski (serija Dekster) i Alfi Alen (najpoznatiji kao Teon Grejdžoj u Igri prestola).

Autori novog Predatora film preporučuju i zbog toga što si lovci evoluirali. Uvek su bili zastrašujući, ali u najnovijoj verziji filma, oni su genetski poboljšani DNK materijalom drugih vrsta.

Tu je i nova vrsta predatora, takozvani ultimativni predator, a ovog puta, publika će moći da vidi i predatore kako se bore među sobom.

broj komentara 0 pošalji komentar