Potpisan Memorandum o realizaciji filma „Hotel Beograd“

U Starom dvoru potpisan je Memorandum o razumevanju između Turističke organizacije Beograda, beogradske produkcijske kuće „Arhangel studios“ i produkcijske kuće „Filjmi navsjegda“ iz Moskve, koji podrazumeva realizaciju filmskog projekta „Hotel Beograd“.

Reč je o romantičnoj ljubavnoj komediji između srpskog momka i ruske devojke, a snimanje filma je planirano da počne krajem leta sledeće godine.

Memorandum su, u prisustvu gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, potpisali Marija Vuković iz Turističke organizacije Beograda, Vitalij Šljapo iz producentske kuće „Filjmi navsjegda“ i glumac Miodrag Radonjić iz producentske kuće „Arhangel studios“.

Gradonačelnik Beograda istakao je da je filmski projekat Hotel Beograd značajan za Beograd iz više razloga.

„S jedne strane, doprinosi boljoj saradnji sa Rusijom, a sa druge strane to je dobar način da doprinesemo promociji Beograda kao turističke destinacije u Rusiji i okolnim zemljama“, istakao je Radojičić i dodao da se raduje daljim koracima u realizaciji ovog projekta.

Vitalij Šljapo je naveo da je film Hotel Beograd interesantna priča o ljubavi između ruske devojke i srpskog momka: „Mislim da će to biti vrlo romantično, duhovito i lepo“.

Srpski glumac i predstavnik producentske kuće „Arhangel studio“ Miloš Biković otkrio je da je priprema scenarija počela, a da bi snimanje filma trebalo da počne krajem leta sledeće godine.

„Može da se desi da bude u junu, ali više mislim da će to biti krajem avgusta. Snimanje će trajati oko 30-40 dana“, istakao je Biković i dodao da bi film trebalo da bude pred publikom u februaru 2020. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво