Potpisan Memorandum o realizaciji filma „Hotel Beograd“

U Starom dvoru potpisan je Memorandum o razumevanju između Turističke organizacije Beograda, beogradske produkcijske kuće „Arhangel studios“ i produkcijske kuće „Filjmi navsjegda“ iz Moskve, koji podrazumeva realizaciju filmskog projekta „Hotel Beograd“.

Reč je o romantičnoj ljubavnoj komediji između srpskog momka i ruske devojke, a snimanje filma je planirano da počne krajem leta sledeće godine.

Memorandum su, u prisustvu gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, potpisali Marija Vuković iz Turističke organizacije Beograda, Vitalij Šljapo iz producentske kuće „Filjmi navsjegda“ i glumac Miodrag Radonjić iz producentske kuće „Arhangel studios“.

Gradonačelnik Beograda istakao je da je filmski projekat Hotel Beograd značajan za Beograd iz više razloga.

„S jedne strane, doprinosi boljoj saradnji sa Rusijom, a sa druge strane to je dobar način da doprinesemo promociji Beograda kao turističke destinacije u Rusiji i okolnim zemljama“, istakao je Radojičić i dodao da se raduje daljim koracima u realizaciji ovog projekta.

Vitalij Šljapo je naveo da je film Hotel Beograd interesantna priča o ljubavi između ruske devojke i srpskog momka: „Mislim da će to biti vrlo romantično, duhovito i lepo“.

Srpski glumac i predstavnik producentske kuće „Arhangel studio“ Miloš Biković otkrio je da je priprema scenarija počela, a da bi snimanje filma trebalo da počne krajem leta sledeće godine.

„Može da se desi da bude u junu, ali više mislim da će to biti krajem avgusta. Snimanje će trajati oko 30-40 dana“, istakao je Biković i dodao da bi film trebalo da bude pred publikom u februaru 2020. godine.

broj komentara 0 pošalji komentar