„Noć veštica“ deveti put ledi krv u žilama

Dovoljno dugo ništa strašno se nije dešavalo na velikom platnu i vreme je da se ljubitelji horora uplaše. Sredinom oktobra u bioskope stiže deveti deo najstrašnije franšize – nova „Noć veštica“.

Koliko strave i užasa možemo očekivati u novoj Noći veštica (Halloween) otkriva trejler za deveti film o Majklu Majersu.

„Svake noći sam se molila da pobegne“, govori Lori Stroud (Džejmi Li Kertis) za Majersa, jednog od najslavnijih filmskih ubica, u drugom trejleru za novi nastavak kultnog horora.

Njene molitve su uslišene, zajedno sa molitvama miliona obožavalaca ove franšize.

Maskirani ubica, koji je prvi put prestravio svet pre 40 godina – 1978. godine u sjajnom filmu Džona Karpentera – beži iz autobusa koji ga je prevozio. Majkl se vraća u svoj rodni grad Hadonfil da još jednom pokaže za kakve je sve užase sposoban.

Nik Kasl vraća se na veliko platno kao maskirani ubica, četiri decenije nakon što je glumio Majersa u prvom filmu franšize.

Lori više nije nevina bebisterka, ona je naoružana baka koja je spremna na sve da bi zaštitila svoju porodicu. Njena ćerka (ulogu tumači Džudi Grir) misli da je Lori paranoična i da treba da potraži pomoć.

I Karpenter je u ekipi kao izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike.

Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džefom Fredlijem i Denijem Mekbrajdom, sa kojima je ranije sarađivao na komediji Vice Principals, ali ovaj put cilj im nije bio da nasmeju publiku već da je ozbiljno uplaše.

Noć veštica u pohod na svetske bioskope kreće 19. oktobra.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво