Supermen postaje veštac, Henri Kavil dobio ulogu Geralta

Glumačku postavu „Netfliksove“ predstojeće adaptacije izuzetno popularne epske sage „Veštac“ predvodiće Henri Kavil, koji se proslavio ulogom Supermena u ostvarenju „Čovek od čelika“.

Kavilu je poverena uloga Geralta od Rivije, lovcu na čudovišta u epskom svetu poljskog pisca Andžeja Sapkovskog, u „Netfliksovoj“ adaptaciji za čiju je prvu sezonu planirano osam epizoda.

Loren Šmit Hišrih, koja se bavi produciranjem serije i prilagođavanjem knjiga za scenario, istakla je da je Kavil savršen izbor.

„Sa njim sam obavila prvi sastanak. Nisam još imala ni pisce ni scenario – samo zeleno svetlo i mnogo strasti. To je bilo pre četiri meseca i nikada neću zaboraviti strast koju je doneo. On JESTE Geralt. Oduvek je to bio. Presrećna sam da poželim dobrodošlicu Henriju Kavilu u porodicu Vešca“, napisala je Hišrihova na Tviteru.

Uloga Geralta biće Kavilovo prvo pojavljivanje na televiziji još od uloge u seriji Tjudorovi.

Kavil takođe kaže da jedva čeka da počne sa snimanjem.

Epska saga Andžeja Sapkovskog stekla je veliku popularnost širom sveta, a po njoj je napravljena i video-igra, koja je pobrala brojne nagrade i stekla kultni status. Romani prate Geralta od Rivije, vešca i samotnog lovca na čudovišta, koji se bori da „pronađe svoje mesto u svetu u kojem su ljudi često opasniji od zveri“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се