„Jutro će promeniti sve“ premijerno na Filmskom festivalu u Sarajevu

Na Filmskom festivalu u Sarajevu, u programu „Pretpremijere“, premijerno su prikazane prve četiri epizode nove serije „Jutro će promeniti sve“, snimljene u produkciji RTS-a. Stvaraoci ove serije, koja će se od jeseni prikazivati na Prvom programu RTS-a su Goran Stanković i Vladimir Tagić, a scenario potpisuje grupa mladih sa Majom Pelević na čelu.

Gledaoci u Srbiji i regionu navikli su da im produkcija Radio-televizije Srbije svake godine ponudi nešto novo, a ove godine je to sitkom.

„Ovo je serija o jednoj generaciji o kojoj se retko prave serije na našim prostorima. Krenuli smo od nekih stvari koje su nama važne i iz toga smo sastavili taj narativ od četiri junaka“, navodi Goran Stanković.

„Uglavnom se u serijskom programu stvara jedna lažna slika o toj generaciji, a autentičnih i pravih stvari ima malo. Pokušali smo da se time bavimo na poseban način, da bude tužno i smešno u isto vreme. Onda konstantno referišemo na neke zanimljive sudbine, situacije i događaje koje smo i sami proživeli", ističe Vladimir Tagić.

Glavne uloge tumače Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović i Isidora Simijonović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи