"Road to Agartha", prvi srpski film sniman u Vijetnamu

Dugometražni dokumentarac "Road to Agartha", autorke Tamare fon Štajner, koji je u fazi produkcije, prvi je srpski film sniman u Vijetnamu, saopštili su iz Filmskog centra Srbije koji je podržao nastanak ovog ostvarenja.

Između ostalog, u dostupnoj rediteljskoj eksplikaciji, Tamara fon Štajner ističe da je Road to Agartha, dokumentarni putopis koji nam govori da se bolji i svet sa više slobode nalazi u središtu nas samih.

„Želela bih da ovim filmom da inspirišem ljude, da se primaknu sopstvenoj untrašnjoj slobodi, jer će univerzum na drugačiji način zavibrirati kada se više života pojavi na našoj planeti koja umire“, napisala je Tamara fon Štajner o svom filmu.

Budžet ostvarenja je procenjen na 140.000 evra, a premijera se očekuje u maju naredne godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи