Serija „Jutro će promeniti sve“ na jesen na RTS-u

RTS nastavlja tradiciju i za jesen vam pripremamo brojne nove naslove. Jedan od njih je „Jutro će promeniti sve“ – serija u 40 epizoda od po 26 minuta.

Priča prati život četvoro tridesetogodišnjaka u potrazi za mestom u društvu. Zaplet počinje kada se jedan od junaka, stipendista američkog Berklija, vraća u Beograd.

Reditelj Goran Stanković kaže da je ekipi bilo zanimljivo da njihovu generaciju prikažu na autentičan, realističan način.

„Vlada i ja kao kreatori, krenuli smo od naših intimnih priča i nečega s čime se mi borimo u svakodnevnom životu“, objasnio je Stanković.

„Što se tiče samog mog lika i onoga sa čime se suočava, pitanje je uspeha, pitanje ličnog uspeha i toga da li je uspeo da se ostvari u životu i gde ga zapravo taj neuspeh gura dalje“, otkriva glumac Nikola Rakočević.

Kroz priču o životnim izazovima jedne generacije, serija će oslikati današnje vreme.

„Upravo potraga za novim temama, potraga za novim mladim kreativnim ljudima i otvaranje ka drugim i drugačijim publikama je razlog zašto smo ušli u ovako ambiciozan projekat i poverili ovu zanimljivu priču jednoj novoj generaciji televizijskih autora“, istakao je Nebojša Bradić, glavni i odgovorni urednik Kulturno-umetničkog programa RTS-a.

Bez konkurencije na domaćem tržištu, Radio-televizija Srbije i u regionu ima status najvećeg proizvođača dramskog i serijskog programa. Prve epizode serije Jutro će promeniti sve premijerno će biti prikazane 16. avgusta u Sarajevu na filmskom festivalu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 13. sep 2018, 21:33) - anonymous [neregistrovani]

Serija

U kom terminu se prikazuje serija?

(petak, 03. avg 2018, 20:52) - anonymous [neregistrovani]

Pitanje

Kada će početi serija PET?