Tom Hardi neprepoznatljiv kao Al Kapone

Prva fotografija Toma Hardija u ulozi ozloglašenog Skarfejsa stigla je do javnosti. Prvi (i jedini) utisak je da je britanski glumac neprepoznatljiv.

Novo filmsko ostvarenje o američkom gangsteru i biznismenu, nazvano Fonzo, režira Amerikanac Džoš Tank, piše portal Nju mjuzikal ekspres.

Tom Hardi, kome je poverena glavna uloga, još u aprilu zagolicao je maštu obožavalaca fotografijom na kojoj se nazire kako će izgledati u ulozi Kaponea.

Međutim, tek sada, na prvoj zvaničnoj fotografiji sa snimanja, vidi se koliko šminka i kostim, kao i cigara karakteristična za ozloglašenog gangstera, čine da glumac ne liči na sebe.

Ostvarenje Fonzo pratiće poslednju godinu gangsterovog života. Kaponea ćemo videti kao 47-godišnjaka koji već pati od demencije nakon boravka u Alkatrazu.

Linda Kardelini će tumačiti ulogu Mej Kapone, a u glumačkoj ekipi su i Met Dilan, Kajl Meklaklan i Noel Fišer.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи