„Boemska rapsodija“ – muzika, drama i neverovatna priča na jednom mestu

Na radost poštovalaca lika i dela Fredija Merkjurija, grupe „Kvin“ i onih koji jedva čekaju da pogledaju „Boemsku rapsodiju“, objavljen je drugi trejler za film koji će gledaocima još više približiti priču o ovoj legendarnoj grupi i njenom frontmenu.

„Боемска рапсодија“ – музика, драма и невероватна прича на једном месту „Боемска рапсодија“ – музика, драма и невероватна прича на једном месту

Film Boemska rapsodija, u kojem Rami Malek tumači jedinstvenog Fredija Merkjurija, donosi neverovatnu priču o grupi „Kvin“ od nastanka benda i njegovim članovima koji su bili sjajni studenti u Londonu, do blistavih uspeha i svetske popularnosti.

Ostvarenje prati i period kada je zbog Fredijevog životnog stila sve počelo da se otima kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na čuvenom „Lajv ejdu“ iz 1985. godine, koji je u prenosu uživo gledalo 1,9 milijardi ljudi.

„'Kvin' je bio najveći bend konglomerata EMI. Imali su sluha da prepoznaju ono što je njihovu publiku privlačilo da sedne i sluša. Svi članovi grupe su neverovatni muzičari i kompozitori, ali Fredi je bio frontmen. On je bio najveća zvezda sa kojom sam radio, a radio sam sa Džordžom Harisonom i Polom Makartnijem. Oni su bili neverovatno talentovan bend, prave zvezde u pogledu neobičnosti, ekstravagantnosti i konstantnog stvaranja hitova“, rekao je Brajan Sutal, autor više od 20 knjiga o muzičkoj industriji.

Osim Ramija Maleka, u glumačkoj ekipi filma su i Gvilim Li u ulozi glavnog gitariste grupe Brajana Meja, Ben Hardi koji tumači lik bubnjara Rodžera Tejlora i Džon Mazel kao bas gitarista Džon Dikon.

Film Boemska rapsodija u domaće bioskope stiže 1. novembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи