„Plesna terapija“ stiže 19. jula

Džoana Lamli, Silija Imre i Imelda Stonton u sjajnoj su glumačkoj ekipi nove britanske komedije o razvodu u srednjim godinama, sestrinskoj ljubavi i isceliteljskoj moći plesa. „Plesna terapija“ u domaće bioskope stiže 19. jula.

„Плесна терапија“ стиже 19. јула „Плесна терапија“ стиже 19. јула

Kada Sandra Abot na proslavi penzionisanja svog supruga, otkrije da je on vara sa najboljom prijateljicom, njen čitav svet se okreće naopačke. Odlučuje da ode od kuće kako bi razbistrila misli i shvatila šta se dešava sa njenim životom.

Utehu pronalazi kod starije sestre Bif koja je njena potpuna suprotnost. Bif vodi Sandru na časove plesa, gde je upoznaje sa svojim prijateljima koji će Sandri pokazati da bi razvod mogao da joj otvori priliku za potpuno novi život.

U ostvarenju Plesna terapija igraju najveće britanske filmske zvezde. Sjajne dame Džoana Lamli, Silija Imre i Imelda Stonton imaće pojačanje u vidu neverovatne muške ekipe, koju čine Timoti Spal, Džon Sešns i Dejvid Hajman.

Imelda je otkrila da je energija među filmskom ekipom bila prava prijateljska, te da su svi zaista uživali, što može da se primeti i u samom filmu.

Članovi glumačke ekipe su zaista bili na „plesnoj terapiji“, pa je tako Silija za potrebe filma morala da nauči fokstrot i flamenko.

Fenomenalna Džoana Lamli, poznatija kao Petsi iz kultne serije Absolutely Fabulous u ovom ostvarenju potpuno je u drugačijem izdanju nego što smo navikli u popularnoj seriji. Ovog puta, imaće sedu periku na koju, kako kaže, ni sama nije mogla da se navikne.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи