Veče za dame uz mjuzikl „Mama mija! Idemo ponovo!“

Bioskopi „Sinepleks“ organizovaće 19. jula „Veče za dame“ uz nastavak popularnog mjuzikla „Mama mija! Idemo ponovo!“ scenariste i reditelja Ola Parkera, poklone, koktel dobrodošlice i posluženje za sve posetioce.

Zabavite se i uživajte uz koktel dobrodošlice i slane zalogaje preduzeća „Zlatiborac“. Kozmetička kuća „Aura“ pripremila je specijalan poklon set sjajnih preparata za savršeni izgled, dok će najsrećnije „Afrodita“ obradovati njihovom kozmetikom za negu tela.

Za sve posetioce događaja koji vole da kuvaju i isprobavaju nove ukuse, „Podravka“ je pripremila nove „vegeta natur“ kocke. 

Deset godina posle filma Mama mija, koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, Parker vraća gledaoce na grčko ostrvo Kalokeri, uz novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe „Aba“.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće dobitnica Oskara, Meril Strip, tu su i Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija.

Glumačkoj ekipi pridružili su se i Lili Džejms u ulozi mlade Done, Endi Garsija i dobitnica Oskara Šer.

Radnja filma vraća gledaoce napred-nazad kroz vreme kako bi videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Film ponovo produciraju Geri Gocman i Džudi Krajmer, koji je i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog istoimenog pozorišnog mjuzikla.

Beni Anderson i Bjorn Ulveus iz grupe „Aba“ radili su muziku za film.

broj komentara 0 pošalji komentar