„Dedpul 2“ od 17. maja u bioskopima

Film „Dedpul 2“ u režiji Dejvida Liča biće premijerno prikazan 17. maja u Kombank dvorani, a srpski glumac Stefan Kapičić, koji je pozajmio glas Kolosusu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Kapičić će se pokloniti publici na premijeri, a 19. maja biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu „Sinepleks“ u tržnom centru „Ušće“, uoči koje će se Kapičić družiti sa obožavaocima filma, najavio je „Megakom film“.

„Mislim da imamo nastavak apsolutno dostojan prvog dela sa mnogo više akcije i smeha. Do sada je kroz najave prikazano vrlo malo konkretne priče, pa ljudi još uvek nemaju pojma šta ih očekuje, a očekuju ih neke stvari koje će nakon premijere postati antologijske“, najavljuje Kapičić.

Glumačku ekipu filma čine Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulian Denison.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog Dedpula, a Rajan Rejnolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво