"Dedpul 2" od 17. maja u bioskopima

Film „Dedpul 2“ u režiji Dejvida Liča biće premijerno prikazan 17. maja u Kombank dvorani, a srpski glumac Stefan Kapičić, koji je pozajmio glas Kolosusu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Stefan Kapičić će se pokloniti publici na premijeri, a 19. maja biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu „Sinepleks“ u tržnom centru „Ušće“, uoči koje će se Kapičić družiti sa ljubiteljima filma, najavio je „MegaKom film“.

„Mislim da imamo nastavak apsoultno dostojan prvog dela sa mnogo više akcije i smeha. Do sada je kroz najave prikazano vrlo malo konkretne priče, pa ljudi još nemaju pojma šta ih očekuje, a očekuju ih neke stvari koje će nakon premijere postati antologijske“, najavljuje Kapičić.

Glumačku ekipu filma čine Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Brajana Hildebrand, T. Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulijan Denison.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog Dedpul filma, a Rajan Rejnolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma.

broj komentara 0 pošalji komentar