Antonio Banderas i Pajper Perabo u uzbudljivom akcionom trileru

Akcioni triler „Crni leptir“ premijerno je prikazan u okviru filmskog festivala Fest 2018, a od sutra će se naći na repertoaru bioskopa širom Srbije.

U glavnim ulogama su se našli Antonio Banderas, Pajper Perabo i Džonatan Majers, dok režiju potpisuje Brajan Gudmen, američki glumac i reditelj poznat po filmovima The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Minhen (2005) i Uhvati me ako možeš (2002).

Šta je to što Crnog leptira čini drugačijim u odnosu na ostale filmove u kojima glumi, Antonio Banderas je izjavio: „Pre nego što prihvatim ulogu, uvek pažljivo pročitam scenario kako bih doživeo svet u kom je smeštena radnja filma. Kad je reč o Crnom leptiru, imao sam sreću da je film rađen prema francuskom trileru, pa sam mogao da pogledam i original. Oduševio me je mračan psihološki pristup.“

Prema njegovim rečima, iako je ranije bilo filmova sa temom usamljenog pisca u kolibi usred šume, Crni leptir je poseban, jer radnja gledaoca vodi od početka do kraja neverovatnom brzinom.

„Sve se odvija u deliću sekunde. Za mene kao glumca bio je neverovatan izazov da sve te slike, za koje je, recimo, Džoni Dep u Tajnom prozoru imao vremena napretek, proživim kao u blicu foto-aparata. Sjajno iskustvo“, istakao je Banderas.

U planinskom gradiću, koji muči muku sa nizom nerešenih otmica i ubistava, usamljeni pisac Pol u lovu je na ono za šta veruje da će biti scenario koji će mu spasiti karijeru.

Posle napetog iskustva sa lokalnom skitnicom Džekom, Pol odlučuje da izmučenom prosjaku pruži utočište. Veza među njima vremenom postaje sve jača, a zahtevni Džek polako uzima sve veću ulogu u Polovom radu. Jedne večeri, tokom oluje, koliba u kojoj su smešteni ostaje bez struje, i tada dvojica muškaraca započinju opasnu igru na život i smrt, koja će dovesti do konačnog kraja barem jedne priče.

Film Crni leptir će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 10. maja u distribuciji „Deksin filma“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се