Ekipa „Vojne akademije“ u Pančevu snimila vrlo zahtevnu scenu

Nakon uvodnih scena koje su snimljene u objektima Vojne akademije na Banjici, snimanje 4. sezone popularne serije nastavljeno je u Pančevu.

U industrijskoj zoni u Pančevu snimljena je jedna od najzahtevnijih scena u četvrtom serijalu Vojne akademije. Brojni kaskaderi i statisti, pirotehnika i akcija u trajanju od nekoliko minuta, sve u jednom kadru.

„Vrlo je komplikovano, kao što ste mogli da vidite, i nije nimalo fizički lako, ali je zabavno, svakako“, ističe glumac Gordan Kičić.

Akcenat u novih 12 epizoda biće na školovanju i sazrevanju kadeta koje smo upoznali u prethodnoj sezoni.

Igrajući u Vojnoj akademiji stasala je nova generacija glumaca, a od samog početka, jedan od omiljenih likova je Zimče, sada poručnica Zimonjić, u tumačenju Tijane Pečenčić.

„Mi smo već toliko uigrana ekipa, mi radimo evo već četvrtu sezonu, tako da se svi osećamo kao kod kuće. Stasavaju nove generacije, na naše veliko zadovoljstvo“, kaže Tijana Pečenčić.

U iščekivanju Vojne akademije 4, u režiji Dejana Zečevića, po scenariju Milana Konjevića i Bobana Jevtića, publika RTS-a je u prilici da se podseti dogodovština Šaše, Klisure, Stošića i majora Kašanina.

„Nije nastavak radi nastavka, nego nastavak iz želje gledališta, a i upravo ovih dana imamo divan primer, a to je peta repriza Vojne akademije i čuo sam podatke od ljudi iz produkcije da je gledanost velika, a to vidim i po reakcijama ljudi“, dodaje Dejan Milovanović.

Serija za sve generacije doneće nove zanimljive zaplete, uzbuđenja, emocije, ali i komične obrte.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво