Karte za premijeru filma „Izvan granica realnosti“ u prodaji

Film „Izvan granica realnosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas.

Svečana premijera filma, uz prisustvo Miloša Bikovića i reditelja Aleksandra Boguslavskog, zakazana je za 2. maj u 20 časova u Kombank dvorani, nakon čega će biti održana i projekcija u 21 čas u bioskopu „Sinepleks“ u tržnom centru „Ušće“.

Karte za svečanu premijeru u Kombank dvorani od danas su u prodaji. Takođe, karte za projekciju u bioskopu „Sinepleks“ mogu se kupiti od danas na blagajni bioskopa.

Radnja filma Izvan granica realnosti smeštena je u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu.

Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Za ulogu pljačkaša kazina sa natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles-Italija. Osim Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Nakon premijernog prikazivanja, film Izvan granica realnosti biće na repertoarima bioskopa širom Srbije od 3. maja.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 27. apr 2018, 23:58) - anonymous [neregistrovani]

Karte

Kako do njih?