„Zver“ u četvrtak stiže u domaće bioskope

Dobro poznata tema o vukodlacima, obrađena na novi, interesantniji način u debitantskom ostvarenju „Zver“ reditelja Frica Boma, na veliko bioskopsko platno stiže ovog četvrtka, 19. aprila. Glavne uloge poverene su mladoj i talentovanoj glumici Bel Pauli i Liv Tajler, koja se vraća na veliko platno nakon nekoliko godina pauze.

Ova uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva, pobrala je pozitivne kritike nakon svetske premijere, što govore i neki od komentara.

„Zver je fenomenalan i originalnan film strave i užasa, koji prevazilazi same okvire žanra, nudi snažan nastup glumačkog trija Pauli, Durif i Tajler, sve to uokvireno veštinom debitanta Frica Boma„, napisao je Aleks Arabija iz Film inkvajerija.

Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu.

U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život.

Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi...

Film Zver će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 19. aprila u distribuciji „Deksin filma“.

broj komentara 0 pošalji komentar