Nakon ruske, „Led“ oduševio i domaću publiku

Film „Led“ premijerno je prikazan domaćoj publici 7. marta, a već od narednog dana se našao na repertoaru svih domaćih bioskopa. Za samo četiri dana prikazivanja ovaj ruski hit videlo je više od 25.000 gledalaca.

Da Led izaziva posebne emocije i oduševljenje kod domaće publike, govori i činjenica da u salama po završetku projekcije odjekne aplauz, što nije uobičajena pojava.

Povodom rezultata koji može da se meri i sa brojem gledalaca određenih blokbastera, Miloš Biković je rekao: „Činjenica da je film gledaniji od holivudskih blokbastera je dokaz da se ruska kinematografija uspešno takmiči sa Holivudom iako su im budžeti manji za jednu nulu“.

„Prisustvo duše i topline je nešto čime ovaj film pleni i dopire do srca gledalaca. Savetujem svima koji ga još nisu pogledali da učine to što pre i uvere se zašto je baš ovaj film trenutno najgledaniji“, poručio je Biković.

Specijalnoj projekciji filma Led u bioskopu „Dragan Nikolić“ u UK „Parobrod“ prisustvovala je i voljena srpska glumica Milena Dravić.

Nakon projekcije i razgovora sa mladim kolegom, Milena je imala samo reči hvale: „Ovo je jedan lep film, pogotovo za mlad svet, pre svega, jer nosi poruku da ne treba gubiti optimizam, već se treba boriti svim snagama i kada je najteže. Naš Miloš Biković je divno odigrao svoju ulogu, kao i njegovi partneri, pa ne čudi informacija da puni kase u Rusiji“.

Inspirisan istinitim događajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica.

Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Film Led je na repertoaru domaćih bioskopa u distribuciji „Deksin filma“.

broj komentara 5 pošalji komentar
(sreda, 14. mar 2018, 10:44)
anonymous [neregistrovani]

lose

Film je losa teenage komedija

(ponedeljak, 12. mar 2018, 23:03)
anonymous [neregistrovani]

Volim što je neko poslao komentar , a šta je to trejler?

Uvek smo prihvatali tuđe reči, a posle ih još provlačili kroz padeže.

(ponedeljak, 12. mar 2018, 21:22)
anonymous [neregistrovani]

Приколица?

Зашто бисмо гледали приколицу за филм ако постоји најава?

(ponedeljak, 12. mar 2018, 20:17)
anonymous [neregistrovani]

Cika Lale

Izvinjavam se ali molim da mi neko objasni sta znaci "trejler". Hvala lepo.

(ponedeljak, 12. mar 2018, 19:41)
Горан [neregistrovani]

Није трејлер већ је најава ...

Једва чекам да одгледам Лед. Али никако ми се не свиђа енглеска реч "трејлер" за најаву филмова. Трејлер у преводу значи приколица, нешто што се вуче. То уопште не звучи лепо. Много више одговара нека наша реч, на пример, најава, за најаву филмова.