Romantično veče za dame u bioskopu „Sine grand“ u Rakovici

U četvrtak, 8. marta, u bioskopu „Sine grand“ u Rakovici, biće održano „Veče za dame“. Gošće bioskopa će premijerno moći da pogledaju romantični ruski film „Led“, u kojem jednu od glavnih uloga tumači i naš glumac Miloš Biković. Početak projekcije je zakazan za 20 časova, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa.

Pored premijerne projekcije filma Led, za sve dame su spremljeni i poklone iznenađenja. Iako je veče tematsko, naravno da i gospoda mogu prisustvovati.

Inspirisan istinitim događajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples.

Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima.

Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove - zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Zbog velikog interesovanja za film Led, pored projekcije u okviru Večeri za dame, otvorena su još tri termina, a ulaznice možete rezervisati putem našeg sajta cinegrand-mcf.rs/led. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи