Sam protiv svih – Džejson Momoa u filmu „Pod pretnjom“ od sutra u bioskopima

Sve popularniji akcioni glumac Džejson Momoa stiže u domaće bioskope u novom akcionom filmu „Pod pretnjom", u četvrtak, 15. februara. Reditelj Lin Oeding, nekadašnji koordinator kaskadera, vraća nas u zlatno vreme dobrih akcionih filmova, osamdesete i devedesete godine, kada su naročito bili popularni snagatori koji su sami snimali sve svoje scene.

Film je sniman na autentičnim lokacijama gotovo zaleđene Kanade, a scene borbi, koje su pažljivo osmišljene i pripremane, istakle su glavnu zvezdu filma, Džejsona, koji ističe značaj akcionih filmova.

„Ljudi vole akcione filmove, vole da gledaju akcione scene. Pritom, ogroman trud i napor stoje iza tih scena. I to je vid umetnosti u filmu. Šteta je što ne postoje nagrade, tipa Oskar za akcione scene“.

Momoa ne krije da je uživao snimajući, iako su uslovi bili veoma teški. „Bilo je jako hladno, i samim tim iscrpljujuće. Ipak smo imali ozbiljne koreografije tih scena borbi, koje snimate po velikom snegu i dubokom minusu, ali vredelo je. Mislim da će svi ljubitelji dobre akcije uživati“, dodao je Momoa.

U filmu igraju i sjajni Stiven Leng kao i Džil Vagner.

Snežna oluja sprečava grupu kriminalaca da kamionom transportuju drogu. Nakon što kamion sleti sa puta, sakrivaju robu u usamljenoj kolibi u šumi u nameri da se kasnije vrate po nju. Plan im kvari mladi drvoseča Džo Brejven koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog oluje i tu pronalazi heroin.

Kriminalci odlučuju da pobiju celu porodicu i time uklone svedoke, ali ni to ne ide po planu. Drvoseča kreće u borbu za svoju porodicu na život i smrt.

Film Pod pretnjom biće na redovnom repertoaru bisokopa u Srbiji od 15. februara.

broj komentara 0 pošalji komentar