Al Pačino u „Igri vešala“ od četvrtka u bioskopima

Legendarni Al Pačino vraća se na veliko platno ulogom u filmu „Igra vešala“, koji se 25. januara nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Slavni glumac još jednom je dokazao da apsolutno briljira u svojoj najvećoj strasti, kako sam kaže za glumu, iako ima 78 godina.

Ал Пачино у „Игри вешала“ од четвртка у биоскопима Ал Пачино у „Игри вешала“ од четвртка у биоскопима

Moj posao zapravo i jeste moj život, bez obzira na godine, jer ja sam umetnik. Bar mislim da jesam. Uloga u filmu Igra vešala donela je jednu kompleksnu priču, gde svaki lik ima svoju pozadinu, svoju istoriju. Dopao mi se scenario i entuzijazam reditelja prilikom priprema za film. Džoni je vrlo otvoren, a sa takvim ljudima je najbolje raditi, rekao je cenjeni glumac.

U filmu igraju i Karl Urban i Britani Snou, koji su s oduševljenjem prihvatili uloge u ovom ostvarenju, čim su čuli da će im partner biti oskarovac.

„Bilo je sjajno iskustvo posmatrati takvu glumačku legendu kako pristupa radu, ali i ekipi. On je jedan od onih glumaca koji momentalno izaziva neku neverovatnu energiju u ekipi čim se pojavi na setu“, dodao je Urban.

Igra vešala donosi priču o odlikovanom detektivu za ubistva Reju Arčeru (Al Pačino), koji se udružuje se sa kriminalnim profajlerom (Karl Urban) kako bi uhvatili serijskog ubicu čiji se zločini odigravaju po dečjoj igri poznatoj kao vešala.

Kako se zločini dešavaju na svaka 24 sata, policajci, u pratnji novinarke Kristi (Britani Snou), koja im pomaže, ulaze u trku s vremenom kako bi sprečili novo ubistvo i pronašli  ubicu.

Film reditelja Džonija Martina vodi gledaoce na zastrašujući put upoznavanja poremećenog uma ubice, ali i primoranost detektiva da učestvuju u Igri vešala kako bi konačno zaustavili zločine.

Regionalna prava za ovaj film, koji će se prikazivati na više od 30 ekrana, ima kuća „Foks vižon“, a distribuciju za Srbiju i Crnu Goru radi „Fejm solušons“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара