„Lavirint: Lek smrti“ premijerno za tinejdžere u „Sine grandu“

Treći i poslednji deo priče o „Lavirintu“, pod imenom „Lek Smrti“, stiže u bioskop „Sine grand“. U bioskopu „Sine grand“ u Rakovici, 25. januara od 20 časova, biće održano „Veče za tinejdžere“, specijalno veče namenjeno svim obožavaocima ove trilogije. 

„Лавиринт: Лек смрти“ премијерно за тинејџере у „Сине гранду“ „Лавиринт: Лек смрти“ премијерно за тинејџере у „Сине гранду“

Uz kupljenu ulaznicu za premijernu projekciju filma Lavirint: Lek smrti, a u okviru manifestacije „Veče za tinejdžere“ (Teens Night), posetioci će dobiti poklon piće iznenađenja.

U filmu vrebaju razna čudovišta, zato su se organizatori pobrinuli da posetiocima ovog događaja omoguće da budu najveći „monsteri“ u lavirintu. 

Partneri bioskopa su obezbedili vredne poklon vaučere, koji će biti podeljeni u nagradnoj igri, te  je neophodno da gledaoci sačuvaju svoje ulaznice. Specijalno za ovu priliku, „Egzit iskejp centar“ u bioskopu će napraviti sobu sa tematikom iz ovog filma, te će svi prisutni moći da se oprobaju u ovoj igri snalaženja. 

Specijalni gosti bioskopa biće zvezde Jutjuba, ekipa "Gameriously": Suarez 16, Vuk Đurić i Ziz0 Gaming. Najsrećniji među posetiocima će moći da izazovu Ziz0 Gaming-a i pokušati da ga pobede u popularnoj igrici FIFA 2018. Kome to pođe za rukom, čeka ga vredna nagrada.

U novoj avanturi Lavirinta, Tomas (Dilan O'Brajan) predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad.

Kako bi spasli prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije WCKD, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint. 

Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O'Brajana, zvezdu serije Mladi vukodlak, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. U glumačkoj ekipi su i Kaja Skodelario, Tomas Brodi-Sangster, Dekster Darden, Natali Emanuel, Đankarlo Esposito.

Karte su u prodaji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво