Anketa sajta „Ranker“: Tom Henks najbolji glumac svih vremena

Ako je dosad neko sumnjao, stigla je službena potvrda – Tom Henks najbolji je glumac svih vremena, pokazuje anketa sajta „Ranker“ u kojoj je za njega glasalo 1,1 milion ljudi.

Tom Henks, kojeg su proslavili filmovi poput Foresta Gampa, Spasavanja redova Rajana, dobio je ovo laskavo priznanje i našao se ispred Bet Dejvis i Marlona Branda koji su na drugom i trećem mestu među deset najboljih glumaca svih vremena.

Slede Džejms Stjuart, Ketrin Hepbern, Robert de Niro, Džek Nikolson, a poslednje troje na listi su Morgan Friman, Entoni Hopkins i Dastin Hofman.

Sajt Ranker je američki sajt koji sprovodi ankete o svetu zabave, sporta i kulture. Mesečno ga poseti više od 49 miliona ljudi.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво