Kad savršeno venčanje krene da se pretvara u fijasko

Istinita priča o bogatom aristokrati Filipu koji nakon nesreće na paraglajdingu postaje kvadriplegičar i unajmljuje mladića po imenu Dris kao negovatelja oduševila je svakog ko je pogledao film „Nedodirljivi“. Autori ovog ostvarenja vraćaju se na bioskopsko platno sa novom komedijom „I to je život“ koja će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 18. januara.  

Za samo dve nedelje prikazivanja, novo filmsko čedo autorskog dvojca Olivija Nakaša i Erika Toledana u Francuskoj je pogledalo skoro milion i po gledalaca!

Svetska premijera komedije I to je život održana je sredinom septembra na Filmskom festivalu u Torontu, gde je uz salve pohvala od strane kritičara i publike zatvorila ovu prestižnu kinematografsku smotru.

Filmski znalci slažu se u tome da su tvorci ovog ostvarenja istinski dočarali ljubav, smeh i haos koji čine sastavni deo planiranja najvažnije prekretnice u ljudskim životima, pružajući publici jedinstven pogled na ceremoniju venčanja iz drugog ugla.

Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Tokom karijere isplanirao je stotine zabava, ali mu je takav život napokon dosadio.

Danas je Pjerov i Helenin veliki dan. Venčavaju se u predivnom zamku iz 17. veka. Po običaju, Maks ništa nije prepustio slučaju, i sve je dovedeno do savršenstva. Konobari, kuvari, kuhinjsko osoblje, fotograf, bend, cvetni aranžmani – sve je na svom mestu.

Međutim, venčanje iz snova lako bi se moglo pretvoriti u katastrofu koja klizi ka sigurnom fijasku. Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu – poput duhova!

Jedini cilj – zabava mora da uspe.

broj komentara 0 pošalji komentar