„Poslednji posao“ od četvrtka u bioskopima

Ostvarenje reditelja Pola Soleta o kriminalcima kojima preti opasnost od psa biće na repertoaru domaćih bioskopa od 7. decembra, najavila je danas distributerska kuća „Fejm solušns“.

Holivudske zvezde Edrijen Brodi, Antonio Banderas i Džon Malkovič deo su glumačke ekipe filma o grupi kriminalaca koja se našla zarobljena u skladištu gde im preti opasnost od psa Denira.

„Srećan sam što mogu da biram poslove i to one koji me inspirišu, baš kao i dobra ekipa. Takav je slučaj i sa filmom Poslednji posao. Banderas i Malkovič su sjajni, bilo je uzbudljivo raditi s njima“, rekao je Brodi.

Jedan od producenata ostvarenja je kompanija „Red prodakšn“ iz Beograda.

Pol Solet, koji je uspešan i kao scenarista i producent, poznat je pre svega po filmu Grace iz 2008. godine, za koji je višestruko nagrađivan.

Reditelj je istakao da je Poslednji posao možda najbolje opisati kao kombinaciju Uličnih pasa i horor filma Kudžo, kao i da su autentičnosti priče najviše doprineli glavni akteri filma.

Malkovič, koga će publika posle dužeg vremena ponovo gledati na velikom platnu, rekao je da u filmu ima „mnogo akcije, tenzije, preokreta“.

„Mislim da smo nas trojica pravi tim u ovom filmu i sjajno sam se zabavio dok sam snimao“, dodao je holivudski glumac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво