Počeli prvi „Sinepleks porodični dani“

Sjajne vesti za sve mališane – od danas će svi bioskopi „Sinepleks“ u Srbiji obojiti jesen najmlađima, jer prvi „Sinepleks porodični dani“ su počeli: 25 filmova, osam premijera, svetska premijera filma „Čudo“ i kreativne radionice za decu.

Sve postojeće i buduće korisnike klubova „Sinepleks bonus“ i „Porodičnog film“ očekuje specijalna cena bioskopske ulaznice za filmove sa „Porodičnih dana“ – 250 dinara za dva-de i 370 dinara za tri-de projekcije u Beogradu, ali i 180 dinara za dva-de i 280 dinara za tri-de u Kragujevcu i Nišu.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa „Sinepleks“.

Tokom trajanja manifestacije, na velikom platnu bioskopa biće prikazano ukupno 25 filmova, među kojima se nalazi čak osam novih naslova, šest nagrađivanih filmova i jedna svetska premijera.

Ali to nije sve – pre filma mališani će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Ukoliko ste propustili da pogledate Tajne avanture kućnih ljubimaca, Pevajmo, U potrazi za Dori, Štrumpfove: Skriveno selo, Vajanu... ili želite da pogledate svetsku premijeru neverovatne tople priče inspirisane bestselerom Njujork tajmsa Čudo, možete to učiniti na pravom dečjem prazniku u bioskopima „Sinepleks“.

broj komentara 0 pošalji komentar