„Ubistvo u Orijent ekspresu“ sa Džonijem Depom od 9. novembra u domaćim bioskopima

Nakon glamurozne londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje večeras u bioskopu „Sinepleks Ušće“, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije.

Prestižni britanski list Gardijan je film Keneta Brane okarakterisao kao „sočnu filmsku tortu“.

Pored glumačkog ansambla koji se sastoji od najboljih glumaca, filmski kritičar Simran Hans posebno ističe to što je film snimljen na 65-milimetarskoj filmskoj traci.

„Film velikog formata omogućava obim, širinu, bogatstvo i boju, a taktilnost koja je primenjena tokom snimanja, podseća na filmove britanskog Rajha, na koje se Brana vraća“, kaže Hans.

Rimejk filma Ubistvo u Orijent ekspresu nam donosi poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kojem nema nevinih.

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena.

Herkul Poaro povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju pre nego što ubica ponovo napadne.

U ulozi čuvenog Herkula Poaroa publika će gledati Keneta Branu, koji je i režiser, producent, a u filmu igraju Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer (gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom), Penelope Kruz (Pilar Estravados), Džudi Denč (princeza Dragomirova, ruska plemkinja), Dejzi Ridli (Meri Debenam, devojka iz radničke klase) i mnogi drugi.

Distributer je „Megakom film“.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 13. nov 2017, 10:29)
dzoni [neregistrovani]

katastrofa

Totalno razocarenje za mene ,bacene pare za karte.

(petak, 10. nov 2017, 10:13)
anonymous [neregistrovani]

Персида

Да прво нека цензура провери да и овај Деп некада није некој лепоојки упутио неку ласкаву реч. Да се то провери и да будемо у току овога новога "лова и спаљивања вештица" у Америци. Боље да ми њега превентивно избацимо из овога филма, а не да се после чупамо за косе, када му се накнадно открије мрачна сексуална страна.