Majkl Kejn najavio povlačenje

Dvostruki oskarovac, legendarni engleski glumac Majkl Kejn nagovestio je povlačenje. Ako se ne pojavi više nijedan dobar scenario za mene, povući ću se bez najave, kao stari vojnik kakav jesam - samo ću iščeznuti, kaže Kejn.

Engleski glumac Majkl Kejn nagovesto je da mu je uloga u filmu „Hari Braun" možda poslednja, „ako ne dobije ponudu koju ne može da odbije", objavio je Bi-Bi-Si.

Kejn (76), koji je za četiri decenije karijere snimio više od sto filmova, bio je na velikom ekranu zavodnik, gangster, vojnik i lekar, a u „Hariju Braunu" je bivši pripadnik vojnih snaga koji želi da se osveti mladim ubicama njegovog dobrog prijatelja.

Navodeći da ulogu u tom filmu smatra najzahtevnijom, Kejn je rekao da bi ona lako mogla biti i poslednja.

„Ja imam izbor. Ne moram više da zarađujem za život, samo sedim i čekam da naiđe pravi scenario. To bi morala biti ponuda koju ne mogu da odbijem", objasnio je legendarni glumac.

„Završio sam 'Harija Brauna' u martu i od tada nisam dobio nijedan scenario. Nisam pročitao nijedan od kad sam završio čitanje 'Harija Brauna', i ako se nijedan više ne pojavi, povući ću se bez najave, kao stari vojnik kakav jesam, samo ću iščeznuti", rekao je Kejn.

Majkl Kejn je dva puta nagrađen Oskarom, oba puta za sporedne uloge - u filmovima „Hana i njene sestre" i „Život nema pravila".

Titula „ser", odnosno zvanje viteza dodeljeno mu je 2000. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара