Kit Harington plakao zbog poslednje epizode „Igre prestola“

Džon Snežni ipak zna nešto. A to što zna neće da kaže. Glumac Kit Harington je pročitao scenario čak i za poslednju epizodu osme sezone, ali ne otkriva ništa osim da je plakao dok je čitao!

Кит Харингтон плакао због последње епизоде „Игре престола“ Кит Харингтон плакао због последње епизоде „Игре престола“

Borba za presto Sedam kraljevstava već godinama je uzbudljiva i opasna po život za mnoge likove, a završiće se nakon emitovanja osme sezone.

Zvezda serije Igra prestola, glumac Kit Harington priznaje da je plakao zbog velikog finala. Gostujući u Bi-Bi-Sijevoj emisiji The One Show, britanski umetnik otkrio je da su svi glumci pročitali scenario za poslednju sezonu.

„Prošle nedelje saznali smo šta će se sve dešavati. Pre toga ništa nisam znao. Plakao sam dok sam čitao scenario za poslednju epizodu. Osam godina zajedničkog rada je iza nas i niko nije vezan za ovu seriju više od nas“, ispričao je Harington.

Komentarišući da li je bio tako emotivan jer se serija bliži kraju ili zbog sudbine likova, glumac koji je svetsku slavu stekao tumačeći ulogu Džona Snežnog, istakao je da je Igra prestola institucija u kojoj je bio duže nego u bilo kojoj drugoj.

„Biće zaista čudna naredna godina kada ne budemo više snimali, a koja će se desiti svima nama. Svi će se posebno sećati poslednjih scena koje budu snimali. Ne samo da ste vezani za sve to, već i za mnogo ljudi koji su širom sveta“, zaključio je Harington.

Detalji se i ovog puta drže u najstrožoj tajnosti. Kako je objasnio glumac, dobio je uputstvo da ne sme da komentariše da li je snimanje u toku i da se ne fotografiše u Belfastu, jednoj od lokacija na kojima se snima serija.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво