Selekcija filmova po izboru ministra kulture u Jugoslovenskoj kinoteci

Filmovi po izboru ministra kulture i informisanja Srbije Vladana Vukosavljevića biće od 15 do 17. oktobra prikazani u Jugoslovenskoj kinoteci u okviru filmskog ciklusa „Moj Izbor“.

Među filmovima koji će biti prikazani po izboru ministra su: Marš na Drinu (1964), Kazablanka (1942), Građanin Kejn (1941), Povratak (1966), Sedmi pečat (1957), Rašomon (1950), Sedam samuraja (1954).

U okviru programa „Moj izbor“ za koji cikluse filmova biraju ličnosti iz sveta kulture, što je Jugoslovenska kinoteka uvela prošle godine, filmove su birali i Milan Vlajčić, Jagoda Buić, Elma Tataragić, Goran Radovanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво