„Poslednji džedaji“ stižu, karte u prodaji od danas!

Novi trejler za film „Ratovi zvezda: Poslednji džedaji“ imao je protekle noći premijeru tokom poluvremena utakmice NFL lige između „Minesota vikinga“ i „Čikago medveda“ u Čikagu.

„Последњи џедаји“ стижу, карте у продаји од данас! „Последњи џедаји“ стижу, карте у продаји од данас!

Nakon predstavljanja trejlera, karte za novi deo franšize Ratovi zvezda biće u prodaji u čitavom svetu, pa i u Srbiji u većini bioskopa.

Nastavak Poslednji džedaji u srpske bioskope stiže 14. decembra, najavio je distributer „Taramaunt“.

U filmu Rajana Džonsona nastavlja se saga o Skajvokerima dok se junaci filma Buđenje Sile pridružuju galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja otkriva drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti.

U filmu igraju Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Dejzi Ridli, Džon Bojega, Oskar Ajzak, Lupita Njongo, Endi Serkis, Domnal Glison, Entoni Danijels, Gvendolin Kristi, Keli Mari Tran, Lora Dern i Benisio del Toro.

Scenarista i reditelj je Rajan Džonson, a producenti Ketlin Kenedi i Rem Bergman.

Džej Džej Abrams, Tom Karnovski i Džejson Makgalin su izvršni producenti.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво