Nastavak „Avatara“ ponovo spojio Kejt Vinslet i Džejmsa Kamerona

Prvi put posle „Titanika“, filmskog hita koji se na bioskope širom sveta „sručio“ 1997. godine, reditelj Džejms Kameron i glumica Kejt Vinslet ponovo rade zajedno. Ovog puta spojio ih je „Avatar“, preciznije njegov nastavak.

Zvezda Titanika, filma koji je oborio sve rekorde u zaradi i držao se na vrhu liste sve dok nije naišao Avatar, ponovo će zaigrati u filmu Džejmsa Kamerona. Dve decenije nakon njihove prethodne saradnje, Kejt i Džejms spremaju se da na velikom platnu zajedno stvore Ronal, piše portal Dedlajn.

„Kejt i ja već dvadeset godina tražimo nešto na čemu ćemo zajedno raditi, još od Titanika, što je jedna od najvećih nagrada koje sam u karijeri imao. Ne mogu da dočekam da vidim kako će oživeti lik Ronal“, kaže slavni reditelj. 

Kameron je odlučio da odjednom pravi četiri nastavka Avatara, a snimanje je počelo 25. septembra.

Očekuje se da Avatar 2 stigne u bioskope 18. decembra 2020. godine, dok je planirano da premijera trećeg dela franšize bude 17. decembra 2021, četvrtog 20. decembra 2024. godine. Poslednji, peti deo priče o dogodivštinama na planeti Pandori očekuje se 19. decembra 2025. godine.    

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 06. okt 2017, 08:28)
anonymous [neregistrovani]

vise

Vise Kameron zaradi sa jednim filmom za 3 meseca prikazivanja, nego cela privreda Srbije za 3 godine.
Treba da ga pozovemo i postavimo za ministra.

(sreda, 04. okt 2017, 18:23)
anonymous [neregistrovani]

Avatar

Sesti deo ce biti kad Srbija udje u razmontiranu EU. :)