„Sumnjiva lica“ se vraćaju na RTS

Posle velikog uspeha prve sezone serije „Sumnjiva lica“, od večeras počinje emitovanje nove sezone serije, u produkciji Radio-televizije Srbije i izvršnoj produkciji „Film deluksa“. Nastavak priče o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u 42 epizode, gledaoci će pratiti ponedeljkom, utorkom i četvrtkom od 22 sata na Prvom programu RTS-a.

Život porodice Cvijović, rediteljsko-scenaristički tim nastavlja da prati i obrađuje kroz pet Nušićevih drama, od Protekcije, Uježa, Gospođe ministarke, Ožalošćene porodice do Pokojnika.

„Milorad kreće političkim putem pošto je bio nekad nesposobni mladić kome je otac kupio doktorsku diplomu. Sad je odlučio da stvar preuzme u doktorske ruke pošto je video da politikom može da se bavi bilo ko, tako da je on ušao u političke vode, zgrabio je neko poslaničko mesto, ali krajnji mu je cilj da postane ministar“, otkriva reditelj Dušan Milić.

Osim Nikole Rakočevića koji tumači lik Milorada, u seriji je angažovano više od 150 glumaca.

„Neopisivo mi znači što sam deo takve ekipe zato što je to kao da igrate sa najboljim sportistima u timu, prosto je nadahnjujuće“, istakla je glumica Jelena Trkulja.

Umetnost ne može da promeni svet ali može da ukaže na probleme u društvu. Tako je i sa ovom serijom. Ako uspe da zasmeje i zamisli gledaoca, to će biti veliki uspeh za sve koji su realizovali Sumnjiva lica, posebna radost za idejnog tvorca serije Dušana Milića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво